TÁMOP-1.4.3.-12/1-2012-0141 ,,eKARRIER" Karrier Pont iroda működési ábrája


„e-KARRIER” – Karrier Pont iroda működési ábra
VISSZAHírek

Minőségbiztosítással kapcsolatos tevékenység tapasztalat összegzés


2018.07.05

Érzelmi intelligencia fejlesztéssel az egresszió ellen


2018.04.26

A magyar kultúra napja!

Ünnepi műsor.
2018.01.22

Vadon Berettyón fotópályázat


2017.12.05

Kedves Fiatal Fotós Barátaink!


2017.12.05

Érzelmi intelligencia fejlesztéssel az agresszió ellen


2017.09.06

Ajándékozz Programot Tetétlenen

A meghirdetett program-elemben tetétleni általános iskolai alsós osztály közösségek közösen ötleteltek, fogalmazták meg a célkitűzésüket, majd tanári segítséggel állították össze a saját pályázatukat. Élményszerzés és közösségépítés az általuk összeállított programok megvalósulása által. A legfontosabb az volt, hogy a csoportok egy folyamat során maguk fogalmazzák meg igényeiket, készítsenek belőle tervet és -segítséggel- ?pályázatot? Kezdetben sokféle igény fogalmazódott meg, melyeket tematikus csoportokban beszéltek meg a gyerekek, s próbálták a többieket meggyőzni a saját ötletük előnyeiről. Végül egy-egy terv maradt. 4 osztályközösség 4 kirándulás és rengeteg élmény, tapasztalat.
2017.07.23.

Föld napja rajzverseny.

A verseny tematikája: A Föld Napja nemzetközi témakörhöz kötődő ismeretek felelevenítése, a Föld, az élő környezet, a biodiverzitás megóvásának tudatosítása. A gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan elv helyi és egyéni szintű adaptációja a tetétleni fiatalok által Az elkészült plakátok szépek, színesen, figyelemfelhívóak lettek, melyek szervesen kapcsolódtak a nap témájához.
2017.07.23.

Ajándékozz Figyelmet!

Önkéntes közösségi nap Tetétlenen az óvodások életörömének fokozása céljából! :) A település nagyon lelkes, dolgos, aktív elszánt közössége jött el a felhívásunkra, hogy újjávarázsoljuk az óvoda kerti játékait. Nagyon jó hangulatban, nagy beszélgetések, nevetések közepette tisztultak és fiatalodtak meg az óvoda fa és fém játékai. Mi köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek az eseménynek.
2017.07.23.

Környezettudatosság időseknek

Remek hangulatú programot tartottunk szépkorúaknak, friss aktuális témakörökben: A városi nyugdíjas életmód és a környezettudatosság összekapcsolása Energia és erőforrás takarékossági jó gyakorlatok átvétele ismertetése Tudatos hulladékgazdálkodás városi körülmények között: takarékosság, újrahasznosítás Az urbánus környezet ökoszisztémája: a város és a madarak Először egy környezet-tudatossági tesztet töltöttek ki a résztvevők, majd Kecskés Csaba előadást tartott a városi környezettudatosságról, a nyugdíjas életmódról és a lokális-globális összefüggésektől. Kiderült, hogy Rendszeresen használnak energiatakarékos berendezéseket, vásárlásaikkor fontos szempont az energiahatékonyság. Korlátot csak a nagyobb beruházásoknál tapasztalható jelentős árkülönbség jelent. Fogyasztásaiknál tudatosan kerülik a pazarlást Az élelmiszer vásárlási szokásoknál az ár-érték szempont az elsődleges, és a közlekedés során szintén a környezetkímélő tömegközlekedést részesítik előnyben. A szelektív hulladékgyűjtést ismerik, ám kevéssé része a mindennapi gyakorlatuknak. Az otthoni újrahasznosítási lehetőségeik inkább a szabadidős kézműves elfoglaltság körébe tartoznak. Remekül rácáfoltak arra a sztereotípiára, hogy a nyugdíjasokat nem érdekli a környezet-tudatosság! Ezután környezetismereti totót töltöttek ki a nyugdíjasok és Dr. Zeke Tamás előadást tartott a városi biotópról, az élhető környezetről, és a városba beköltözött madarak szerepeiről. A résztvevő hölgyek és úr(!) a városi környezetben keveslik a zöld közösségi területeket, s kevéssé ismerik a városba betelepült állatokat. Ugyanakkor sok örömteli felismerés is volt az előadás alatt.
2017.07.23.Válasszon témát
  Álláskeresőknek

Álláskereséshez nélkülözhetetlen infomációk
  Call Center

Sikerorientált megoldás, sikerorientált vállalkozások számára
  Önkéntes pont

Önkéntességgel és annak előnyeivel kapcsolatos információk
  Munkáltatóknak

Ha fontos Önnek az üzleti sikere, kezdje itt a napját.
  Nóra Pont

Tanácsok és segítség nőktől, nőknek, nőkért az álláskeresésben.
  Karrier Pontok

Álláskeresőknek kötelező
  eMagyarország Pont

Összefogás a digitális írástudásért. Együtt Javíthatunk családunk ismerőseink életminőségén.


Partnereink,
akikkel együtt dolgozunk:Egyesület

A CSAT Egyesület szakmai közössége azt a célt tűzte ki, hogy a munkaerőpiaci tekintetben hátrányos helyzetű rétegek tagjainak, illetve a velük foglakozó szervezeteknek az esélyeit növelje humán szolgáltatásaival. Elsődleges működési területünk az Észak-alföldi Régió, ügyfeleinket Debrecenből és vonzáskörzetéből egyaránt fogadjuk.

Kapcsolatépítő, érdekkérvényesítő munkánk a foglalkoztatási célú civil szervezetekre terjed ki. Munkánkban fontosnak tartjuk az egyénközpontúság alkalmazását, szemléletünket fejlődésorientáltság jellemzi.


Információ

Impresszum