Végéhez közeledik a fotópályázatunk tavaszi fordulója


Ezúton is szeretnénk megköszönni a sok-sok remek pályaművet. Szombaton 16.00-kor eredményt hirdetünk a Város Napján a CSAT Egyesület pavilonjánál.

Minden pályázó oklevélben részesül, s az első három helyezett külön jutalomban is. Várunk mindannyiótokat!VISSZAHírek

Vadon Berettyón Tavasszal

A CSAT Egyesület "Vadon Berettyón Tavasszal" címmel Fotópályázatot hirdet 10-18 éves fiataloknak, a környezettudatosság és a vizuális kultúra fejlesztése céljából.

Meghívó a MAJÁLISRA

Ezúton szeretettel meghívunk minden kicsi, nagyot, fiatalt, felnőttet, szépkorút egy közös családi napra. A beszélgetések mellett az érdeklődők és a vállalkozó szelleműek különféle izgalmas egyéni és társasági játékokkal, feladatokkal próbára tehetik ügyességüket, kitartásukat, kreativitásukat, együttműködési képességüket.

Településbiztonsági Bemutató lenne.

Sok szerettettel várunk minden érdeklődőt szombaton Berettyóújfalun megrendezésre kerülő Településbiztonsági eseményünkön.

Város napja Berettyóújfalun

Sok szerettettel várunk minden érdeklődőt szombaton Berettyóújfalun megrendezésre kerülő Város Napján a CSAT Egyesület pavilonjánál.

Végéhez közeledik a fotópályázatunk tavaszi fordulója

Ezúton is szeretnénk megköszönni a sok-sok remek pályaművet. Szombaton 16.00-kor eredményt hirdetünk a Város Napján a CSAT Egyesület pavilonjánál.Válasszon témát
  Álláskeresőknek

Álláskereséshez nélkülözhetetlen infomációk
  Call Center

Sikerorientált megoldás, sikerorientált vállalkozások számára
  Önkéntes pont

Önkéntességgel és annak előnyeivel kapcsolatos információk
  Munkáltatóknak

Ha fontos Önnek az üzleti sikere, kezdje itt a napját.
  Nóra Pont

Tanácsok és segítség nőktől, nőknek, nőkért az álláskeresésben.
  Karrier Pontok

Álláskeresőknek kötelező
  eMagyarország Pont

Összefogás a digitális írástudásért. Együtt Javíthatunk családunk ismerőseink életminőségén.


Partnereink,
akikkel együtt dolgozunk:Egyesület

A CSAT Egyesület szakmai közössége azt a célt tűzte ki, hogy a munkaerőpiaci tekintetben hátrányos helyzetű rétegek tagjainak, illetve a velük foglakozó szervezeteknek az esélyeit növelje humán szolgáltatásaival. Elsődleges működési területünk az Észak-alföldi Régió, ügyfeleinket Debrecenből és vonzáskörzetéből egyaránt fogadjuk.

Kapcsolatépítő, érdekkérvényesítő munkánk a foglalkoztatási célú civil szervezetekre terjed ki. Munkánkban fontosnak tartjuk az egyénközpontúság alkalmazását, szemléletünket fejlődésorientáltság jellemzi.


Információ

Impresszum