Kovács Zsuzsanna

A CSAT Egyesület vezetőjeként, projektvezetőként és tanácsadó-trénerként fontos számomra a hiteles és magas színvonalú szakmai munka.

Kreativitásunk és rugalmasságunk  biztosítja ügyfeleink és partnereink elégedettségét.  Munkám  során  az együttműködés gördülékenységét  és hatékonyságát biztosítom a civil, az állami és az üzleti szféra között. Szakmai koncepciók kialakításával,  képzési-foglalkoztatási  projektek megálmodásával  és operatív megvalósításával a foglalkoztathatóság  jelentős  javításához szeretnék hozzájárulni régiós és országos szinten.

 


Novotni Edit

Alelnök, Ability Work szakmai vezető


Szentesi Péterné

Az ügyfeleinkkel megfelelő időben felveszem a kapcsolatot, egyeztetem a pénzügyekkel kapcsolatos teendőket.

Precíz, pontos munkával igyekszem a munkáltatómat képviselni.


Tóth Judit

Minden szervezetnél elengedhetetlen az operatív tevékenység. Én ezért a „háttérmunkáért” vagyok felelős.

Kommunikációs hídként a végrehajtó- és a stratégiai szint között, a belső információáramlás egyik elősegítője vagyok. Pályázatokhoz, szolgáltatásainkhoz kapcsolódó dokumentumokat készítem elő.


Novotni Anita

 Képzési koordinátor


Szerepi Anna

Az Ability Work projekt munkatársaként feladatom a szolgáltatásfejlesztés szakmai koordinálása, az új módszertan kialakításának és folyamatos fejlesztésének támogatása, illetve a munkaerőpiacon működő egyéb szervezetekkel való kapcsolatépítés és hálózatfejlesztés.


Guba Zsuzsanna

Az Ability Work pszicho-szociális tanácsadója és mentora


Tóth Benjámin

Informatikus


Kiss Csaba

Műhelyvezető