Az e-KARRIER Szolgáltató Központ 15 év innovációs terméke. Szervezetünk mindig is a humánerőforrás-fejlesztéssel foglalkozott. Igazi kihívásként éltük meg a nehéz helyzetben lévők elsődleges munkaerőpiacra való SIKERES felkészítését.

A munkaerőpiac fejlesztése az egyik kiemelt tevékenységünk, az Európai Uniónak köszönhetően több mint 30 pályázaton keresztül kb. 1,5 milliárd forintos költségvetéssel, ezáltal közel 15000 álláskeresővel és 300 munkáltatóval dolgoztunk közösen. Kidolgoztuk azt a rendszert, szolgáltatáscsomagot, mely az álláskeresőkből közvetíthető munkaerőt „varázsol”, illetve azokat a támogatási formákat, mellyel a munkáltató, a foglalkoztató energiát kímélve juthat jó munkaerőhöz.

Az e-KARRIER Szolgáltató Központ célja, hogy a munkáltatók és az álláskeresők minél rövidebb és hatékonyabb egymásra találását elősegítse, melyből egy hosszú távú kapcsolat születik. Speciális szolgáltatásokat nyújtunk a munkáltatók és az álláskeresők széles táborának. Amitől mégis egyediek vagyunk, hogy a kompex szolgáltatások személyes igényekhez igazodó rugalmas keretet biztosítanak az egyéni igények teljesítéséhez.