A csapatépítés során a projekt stábja első alkalommal töltött együtt egy egész napot, melynek során szabadidős és szakmai tevékenységeken is részt vettek.

A csapatépítő rendezvényre közösen utaztak a résztvevők, első úti céljuk a Baktalórántházi  Re-Cikli Műhely volt, amely az egyik legsikeresebben működő, önkormányzati társulási tagsággal fenntartott társadalmi vállalkozás. A látogatás során Nagy Gábor, a Re-Cikli Műhely műhelyfőnöke és operatív igazgatója tartott előadást az eddigi fejlesztésekről, illetve az elért eredményekről, a fenntartás körülményeiről és a jövőbeni tervekről. Az előadást követően a műhely egyik munkatársa tartott beszámolót a műhely szolgáltatásairól, illetve a humán erőforrásról. A résztvevők aktívan érdeklődtek a társadalmi vállalkozás operatív kérdéseiről, így hasznos beszélgetés zajlott a Re-Cikli munkatársaival. Lehetőségük nyílt a műhely személyes meglátogatására, illetve a műhelyben készült újrahasznosított kerékpárok megtekintésére, valamint az új fejlesztésű teherbicikli kipróbálására is.

A műhelylátogatás után a résztvevők meglátogatták a Baktalórántházi Kastélymúzeumot, és kipróbálták a látogatóközpont interaktív elemeit, szolgáltatásait is. A délután során a résztvevők a Vajai Rákóczi kastélyt látogatták meg, és szakértő idegenvezetés mellett ismerték meg a kastély múltját és jelenét.

 

Csapatépítő tréningen jártunk