Dátum: 2018. december 14.
Helyszín: Tetétlen, Kossuth utca 58. és Templom utca 2.
Megnevezés: Szakmai workshop- műhelynyitás

 

 

A szakmai workshop keretében történt meg a Tetétleni Ability Work Műhely hivatalos átadása, amely lehetőséget adott a projekt térségben történő széles körű bemutatására, valamint kapcsolatok építésére a helyi és térségi állami, piaci és civil szervezetekkel.

 

A workshop első részében a Tetétleni Faluházban Borbélyné Fülöp Hajnalka köszöntötte a vendégeket, majd Bodó Sándor Foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatkért felelős államtitkár mondta el beszédét, melynek során az Ability Work programot elhelyezte a hazai és térségi foglalkoztatáspolitika szélesebb spektrumán. Ez után a program vezetői ismertették a projektet, és mutatták be az Ability Work innovatív módszertanát.

 

Dátum: 2018. december 14.
Helyszín: Tetétlen, Kossuth utca 58. és Templom utca 2.
Megnevezés: Szakmai workshop- műhelynyitás

 

Ezt követően történt meg a Tetétleni Műhely ünnepélyes átadása a Templom utca 2. szám alatt, majd a vendégek bejárták a műhelyet, megismerkedtek a bevont műhelyrésztvevőkkel, illetve megtekintették a már elkészült kézműves tárgyakat. A műhely bejárása után a vendégek a Faluházban rendezett állófogadáson vettek részt.

Megnyitotta kapuit az Ability Work műhely Tetétlenen