Az EFOP 5.2.4-17-2017-0009 azonosítószámú projekt keretében megrendezett szakmai workshop célja az Ability Work program helyi szakemberek felé történő bemutatkozása volt. A rendezvény nagyon széles körben került meghirdetésre, és az érdeklődést jelzi, hogy a minden szektorból nagy számban érkeztek résztvevők.

A rendezvény során a résztvevő szakemberek megismerhették az Ability Work projekt céljait és tevékenységeit, a módszer fejlesztésében eddig elért eredményeket, illetve a projektmegvalósítók további terveit. A rendezvény során a szakemberek bevonásra kerültek a KEY RAPID módszer kipróbálásába, illetve visszajelzéseket adtak a módszer iskolai, illetve küldő szervezeten belüli alkalmazhatóságáról is.

A rendezvény zárásaként a további együttműködési lehetőségek kerültek egyeztetésre, ide értve a módszer fejlesztésében való részvételt, illetve a toborzásban való kooperációt is.

 

Ismét workshopot tartottunk Debrecenben, ezúttal középiskolai szakképzésben és felnőttképzésben dolgozó pedagógusok, szociális szakemberek, vállalkozásfejlesztő szakemberek, civil szervezetek képviselői számára